ANTALYA / MANAVGAT - 60. Yıl Ortaokulu

2023-2024 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAVLARI SINAV TAKVİMİ

Mrt

İlçe genelinde yapılan "Türkiye Yüzyılı ve Şehadet" temalı şiir yarışmasında ikinci olan öğrencimiz Miray AKPINAR ve yine aynı yarışmada ilçe üçüncüsü olan Havva Azra UĞUR'a Manavgat Kaymakamı Sn. Adil KARATAŞ tarafından ödülleri verildi. Dereceye girerek bizleri gururlandıran başta sevgili öğrencilerimize, çabalarından dolayı değerli öğretmenlerimize teşekkür eder; eğitimin yadsınamayacak en önemli parçası olan sayın velilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle okulumuzda anma programı gerçekleştirildi. Katılımcıların ilgiyle takip ettiği programda öğrenciler bizlere bu vatanı emanet eden atalarımızı saygı ve minnetle andı. Programın hazırlanmasında emeği geçen başata okulumuz müzik öğretmeni İlkay GÜNİNİ'ye ve öğretmenlerimiz Deniz COŞAR, Erkan UÇKUN, Selvinaz ATLI, Vesil BACI'ya teşekkür ederiz. Başarılı çalışmalarından dolayı sevgili öğrencilerimize ve değerli ailelerine de şükranlarımızı sunarız.

Mrt

2024 YILI LGS BAŞVURU KILAVUZU YAYIMLANDI. Ayrıntılara www.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABUL EDİLDİĞİ 12 MART GÜNÜ OKULUMUZDA BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI. KUTLAMA MİLLİ ŞAİRİMİZİN DUASI OLAN "ALLAH, BU MİLLETE BİR DAHA İSTİKLAL MARŞI YAZDIRMASIN!" SÖZLERİYLE SONLANDIRILDI.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VOLEYBOL BRANŞINDA OKULUMUZ MANAVGAT ŞAMPİYONU OLDU.

Mrt

ANTALYA/ALANYA DA FİNALLERİ GERÇEKLEŞEN SAVUNMA VE DÖVÜŞ SPORLARINDA 7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN SEMA AYŞE GENÇOĞLU TÜRKİYE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. 60. YIL ORTAOKULU OLARAK KENDİSİNE VE ANTRENÖRÜNE BAŞARILAR DİLERİZ.

Mrt

60. YIL ORTAOKULU OLARAK TOPLANIYA KATILAN TÜM ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYOR; BAŞARILI BİR DÖNEM GEÇİRMEYİ TEMENNİ EDİYORUZ.

Mrt

Sağlık Hayat Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Akın ORTA tarafından okulumuzda Sağlıklı Beslenme ve Diyabet Farkındalığı konulu seminer gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle takip edilen etkinlikte günümüzün sinsi hastalığı olan obezite ve diyabet sorunlarıyla ilgili farkındalık oluşturuldu. 60. Yıl Ortaokulu olarak özverisinden dolayı Sn. DR. Akın ORTA beyefendiye şükranlarımızı sunuyoruz.

TÜM VELİLERİMİZ DAVETLİDİR.

Ara

Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda "ASIM'IN NESLİNİ ARAYIŞ" adlı panel gerçekleştirildi. Panelin içeriğinde milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY’ un yaşamı, eserleri, fikirleri ve hayalini kurduğu neslin nitelikleri yer aldı. Mehmet Akif ERSOY’ un hayalini kurduğu gençliğin nitelikleri ile günümüzde yer alan gençliğin nitelikleriyle benzer ve farklılıklarına dikkat çekilen etkinlikte; bilimin ışığında ilerleyen milli ve manevi değerlere bağlı birey olmanın farkındalığının oluşmasına katkı sağlandı.

Öğrencilerimizin tamamının istifade edebilmesi adına gün içerisinde tekrarı yapılan etkinlikte çeşitli görseller ve kısa filmler yayınlandı. Farklı branşların öğretmenleri ile oluşan panelist grubunda öğretmenlerimiz, kendi alanlarının penceresinden değerlendirmelerde bulunarak dinleyicilere ışık olacak türden bilgilendirmelerde bulundu. Öğrencilerimizi; öğretmenler, veliler ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan yöneticileri bir araya getiren etkinlikte toplumun tüm kesiminin buluşma noktası milli ve manevi değerlere olan hassasiyeti oldu.

Ara